Имам следния проблем алфата внезапно загуби мощност. При ход на трета скорост изведнъж ми изчезна мощността колата вървеше, но при подаване на газ не ускоряваше изобщо. Колата е 1,9 JTD 110 коня не пуши и на място не може да се изфорсира. Дайте идеи какъв може да е проблема.
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем с мощноста
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kolilord Покажи съобщениеНаправиго днес. Нямах възможност за диагностика. Сменен е горивния филтър по настояване на приятел, че не достига гориво.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от kolilord Покажи съобщениеИмам следния проблем алфата внезапно загуби мощност. При ход на трета скорост изведнъж ми изчезна мощността колата вървеше, но при подаване на газ не ускоряваше изобщо. Колата е 1,9 JTD 110 коня не пуши и на място не може да се изфорсира. Дайте идеи какъв може да е проблема.
STP PULITORE INIETTORI DIESEL COMMON RAIL.И наливам само Diesel Superiore тук така се води.Сега върви на пушка.Но при моята при диагностика нямаше никаква грешка !Закачи я на диагностика и виж какво ще покаже.
Но след тази добавка двигателя работи по безшумно от преди..Но решението си е твоеAlfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеИ моята беше така до преди да използвам тази добавка
STP PULITORE INIETTORI DIESEL COMMON RAIL.И наливам само Diesel Superiore тук така се води.Сега върви на пушка.Но при моята при диагностика нямаше никаква грешка !Закачи я на диагностика и виж какво ще покаже.
Но след тази добавка двигателя работи по безшумно от преди..Но решението си е твоеAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеБе що имам "спомени", че не беше баш така
Само да спомена,че си купувам всякакви добавки и /всички смазки и греси дето ми трябват по колата ей така да имам ако ми потрябват.Мисля,че колегата няма да му е проблем да даде 13 лева толкова е в БГ за тази добавка.А не да почне да разкача някакви букси някакви чудесии.Ще зареди 30 литра нафта ще сипе половината от бутилката и ще види.А и няма да е на загуба инвестицията понеже е вложил в гориво и една добавка която само ще изчисти това за дето е предназначена.Реално не е на загуба с нищо само ++++ за колатаLast edited by eproHD; d.m.y г., 14:33.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеПравилно имаш спомени,лошо няма !Там се касаеше за турбото изпушване яко и тръгване да върви !Само споделям какво направих на моята до сега + изпушването на яко черен дим- само тази добавка.Другата добавка /спрея/си стой понеже не смея да пръскам в турбото така като е дадено да бъде.Но турбото си работи и така но това е друга тема.Ако имаш други въпроси може да ми ги зададеш без притеснение !
Само да спомена,че си купувам всякакви добавки и /всички смазки и греси дето ми трябват по колата ей така да имам ако ми потрябват.Мисля,че колегата няма да му е проблем да даде 13 лева толкова е в БГ за тази добавка.А не да почне да разкача някакви букси някакви чудесии.Ще зареди 30 литра нафта ще сипе половината от бутилката и ще види.А и няма да е на загуба инвестицията понеже е вложил в гориво и една добавка която само ще изчисти това за дето е предназначена.Реално не е на загуба с нищо само ++++ за колата
Това, че се грижиш за колата е похвално, както и споделянето на опит.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеНе се впрягай, това беше просто дружеска закачка
Това, че се грижиш за колата е похвално, както и споделянето на опит.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеНе се впрягам само споделям нещо направено от мен.Може и дебитомер да е ама в много теми след смяна на дебитомер проблемите си остават.И си назад с едни 200-300 лева за туй !Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment